NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Hoofdpagina
  2.  » 
  3. ONS WERK
  4.  » ‘Participeren en lotgenoten een stem geven’, het verhaal van Eddy Deneckere
W
Nieuwsbericht van 7 jul, 2021

“Participeren en lotgenoten een stem geven”

Het Vlaams Patiëntenplatform interviewt in juni 2021 Eddy Deneckere, voorzitter van onze patiëntenvereniging. Het gesprek resulteert in een sterk verhaal over een zeer gedreven man die met verve de belangen van lotgenoten verdedigt.  — Bron © (juni 2021) Vlaams Patiëntenplatform.

Vlaams Patientenplatform interviewt Eddy Deneckere als gedreven voorzitter van patientenvereniging NET & MEN Kanker - Samenspraak, nieuwsbrief VPP, nummer 108, juni 2021

“Als je start als patiëntenvertegenwoordiger loopt het soms wat stroef. Je kent de mensen nog niet en komt in aanraking met  onderwerpen waarover je weinig weet. Maar het is altijd boeiend en na een tijdje lukt participeren beter en beter”, aldus Eddy Deneckere. Intussen bouwde hij al heel wat ervaring op in verschillende organisaties. Zo is hij onder meer actief in het VPP, Kom op tegen Kanker, verenigingen rond zeldzame ziekten RaDiOrg en Eurordis, de Patient Think Tank van de farmasector en in participatieraden van UZ Leuven en UZ Gent. Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees hier het volledige verhaal van Eddy.

Het artikel verscheen ook in het VPP blad ‘Samenspraak’ nr. 108, juni 2021, pagina 14-18. Je kan het magazine hier inkijken.

Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.

Logo VPP - Vlaams Patiëntenplatform

Nieuwstitel:

‘Participeren en lotgenoten een stem geven’, het verhaal van Eddy Deneckere

Hoofdlijn:

Het Vlaams Patiëntenplatform interviewt in juni 2021 Eddy Deneckere, voorzitter van NET & MEN patiëntenvereniging. Wat volgt is een sterk verhaal over een gedreven man die met verve de belangen van lotgenoten verdedigt.
W
Nieuwsbericht van 7 jul, 2021
W
ONS WERK
W

Omschrijving Categorie

NET Cancer Day - button
U

Vind meer nieuws, zoek onder Categorie

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker