NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Hoofdpagina
  2.  » 
  3. NIEUWS
  4.  » ULB NET Center Masterclass 2023
W
Nieuwsbericht van 16 nov, 2023

Ons woord wordt gehoord op de Masterclass van het ULB NET Center

15 nov 2023
Brussel
SEO beeld voor Bericht over ULB-Masterclass2023

Het ULB NET Center nodigt op 15 november vzw NET&MEN Kanker uit om over NET-patiëntenbelangen en -zorgen te praten tijdens hun vervolgopleidingen voor artsen (masterclass). En daar zijn we trots op!

In oktober 2021 organiseerde het ULB NET Center in samenwerking met Ipsen een eerste masterclass. We voelden ons toen vereerd erbij te mogen zijn. Dat we opnieuw de belangen van NET-patiënten mogen verdedigen, laat ons vermoeden dat de NET-patiënt-stem gewild is. Dirk, ondervoorzitter van vzw NET & MEN Kanker spreekt zoals steeds met volle overgave.

Onder de ludieke noemer ‘NETFix’ trekken NEN-experts (voor vele lotgenoten herkenbare figuren op de foto) veel aandacht, wat maakt dat de ULB-Masterclass-2023 door de artsen niet snel vergeten wordt. Een prima idee van Ipsen, die deze Masterclass tot stand brengt!

Basis voor de presentatie van ondervoorzitter Dirk zijn getuigenissen, bekommernissen, vragen en antwoorden van NEN-lotgenoten. Bij deze een oproep aan alle belanghebbenden: blijf ons informatie sturen, geef antwoorden op enquêtes over NEN dan brengen onze mensen het tot bij de juiste personen, op de juiste plekken.

MASTERCLASS  | Een masterclass is een vervolgopleiding die door experten/deskundigen wordt gegeven. Een masterclass aan de universiteit wordt ook wel honours class genoemd..

ULB NET Center  | ‘Center of Excellence’ (CoE) gelabelde ziekenhuizen zijn goed gekozen behandelcentra voor NEN-patiënten. Het ULB NET Center in Brussel kreeg in 2022 het label ENETS CoE en werd daarmee in België naast UZ Leuven en NETwerk-Antwerpen het derde ziekenhuis met CoE erkenning.

Het ULB NET Center verenigt specialist-artsen uit Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola, Erasme Ziekenhuis en Kankerinstituut Jules Bordet. Sinds 2022 opereren deze Brusselse ziekenhuizen en de Vrije Universiteit van Brussel (ULB) onder één noemer, namelijk H.U.B., l’Hôpital Universitaire de Bruxelles.

ENETS CoE  | Wereldwijd netwerk van NET-centra.

Nieuwstitel:

ULB NET Center Masterclass 2023

Hoofdlijn:

NET&MEN Kanker praat over NET-patiëntenbelangen en -zorgen tijdens vervolgopleidingen voor artsen (masterclass) aan de Vrije Universiteit Brussel
W
Nieuwsbericht van 16 nov, 2023
W
NIEUWS | ONS WERK
W

Omschrijving Categorie

NET Cancer Day - button
U

Vind meer nieuws, zoek onder Categorie

U

Vind meer nieuws, zoek onder Post Tags

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker