NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

Steun de Actie ‘Wenskaarten’

Echt, het is misschien ‘old school’ maar niets is mooier dan een handgeschreven papieren wenskaart versturen. Drie stemmige ontwerpen van de hand van Ilse, vrijwilliger bij NET&MEN Kanker, maken jouw wensen helemaal af. Je kan de set(s) thuis in de bus krijgen of op ons adres in Kortrijk afhalen. Bestel via onderstaand BESTELformulier of stuur ons een mailtje

Wenskaarten

Om je mooiste wens te versturen

10 EUR voor
→ 3 ontwerpen
6 wenskaarten
stijlvol gedrukt
→ blanco achterkant
→ 100 x 150 mm
→ 6 stevige enveloppen
→ incl. verzendingskosten

Met de aankoop van een set toon je minstens twee keer je groot hart. Eén, je steunt direct financiëel vzw NET&MEN Kanker. Twee, je werkt mee aan de bewustwording rond neuro-endocriene aandoeningen waardoor je onze lotgenoten en hun naasten een hart onder de riem steekt.

NET&MEN Kanker is een patiëntenvereniging die mensen met NEN samenbrengt, ondersteunt en informeert. Naast werkingstoelagen van KotK en StK kunnen we onze werking alleen realiseren via giften uit privé initiatieven en via opbrengsten uit initiatieven van lotgenoten.

BESTEL via dit formulier wenskaarten

Elke bestelling dient voorafgaande de levering betaald te zijn op rekening van vzw NET&MEN Kanker BE20 3631 0319 0256. Mail ons het bewijs van betaling.

(* = verplicht veld)

Vink aan wat van toepassing is*:

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker