NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Hoofdpagina
  2.  » 
  3. ONS WERK
  4.  » Beste Wens kaart 2021
W
Nieuwsbericht van 12 dec, 2020

De beste wensen stuur je met onze wenskaart, wist je dat?

Een boodschap van steun is passend voor de tijd waar we met z’n allen in verzeild zijn geraakt. ‘Kop op, alles komt goed’, is daarom een treffend opschrift voor de NET & MEN wenskaart 2021.

De oproep tot het vergroten van NET en MEN bewustwording is met dit kaartje mooi meegenomen, vonden wij…

Het wordt een traditie om een wenskaart met de NET & MEN zebra uit te brengen. Het idee groeide in 2019 en kreeg in 2020 voor de eerste keer vorm. Onze ‘vormgeefster aan huis’ zet de toon verder in het nieuwe ontwerp maar bekeek het vanuit een ander standpunt. Resultaat, een boodschap passend bij deze tijd. Het is haar bedoeling ieder jaar een nieuw kaartje te maken. Aha! dàt klinkt als een goed voornemen!

Het is ons doel de kaartjes gratis aan te bieden. Vorig jaar hebben we ze onder de aanwezigen op de jaarlijkse NET & MEN INFOdag uitgedeeld. Iedereen was laaiend enthousiast en vond het een geweldig idee.

Dit jaar zijn de kaartjes online beschikbaar. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Verstuur het wenskaartje, ontdek de mogelijkheden.

VERSTUUR EEN e-CARD

DOWNLOAD de jpg en voeg het als bijlage in een mail naar al je contacten. Maak jouw digitaal kaartje nog treffender met een persoonlijke boodschap in de mail. Door de e-kaart te versturen naar familie, vrienden en kennissen werk je mee aan het vergroten van de bewustwording rond onze ziekten. Doén dus!

PRINT DE KAARTJES ZELF

DOWNLOAD de A4-pdf met 2 kaartjes op één pagina. De pdf bestaat uit twee pagina’s ; als je pagina 1 afdrukt, print je de voorkant (recto) van het kaartje ; op pagina 2 staat de achterkant (verso). Heb je een printer die tweezijdig print dan kan je beide pagina’s recto-verso afdrukken. Eenmaal geprint, snij je de kaartjes los en heb je 2 zelf geprinte kaartjes. Schrijf op de achterzijde een persoonlijke boodschap en doe het kaartje in een omslag op de post.

FOTOPRINT VAN DE KAART

DOWNLOAD een High Res Jpeg en ga er als de bliksem mee naar een (online) foto-afdrukpunt zoals Hema, Kruidvat, Smartphoto, … Tip, kies een matte afwerking voor je foto.

DRUK DE KAARTJES ONLINE via TROOPER en steun onze vereniging

DOWNLOAD de drukklare pdf met recto en verso zijde.
Laat je kaartje drukken door een digitale drukkerij. Kies je voor Vistaprint of Flyer, surf dan eerst naar Trooper en laat via Trooper weten dat je vzw NET & MEN Kanker wil steunen. Trooper stuurt je door naar de website van de drukkerij die jij verkiest. Na het plaatsen van een bestelling schenkt de drukkerij ongeveer 3% van jouw aankoop aan de vzw.

Zelf een kaartje laten drukken is niet moeilijk, zeker als we drukinstructies meegeven. Succes! En wacht niet te lang, drukkerijen hebben tijdens de feestdagen aangepaste leverdata.

Nieuwstitel:

Beste Wens kaart 2021

Hoofdlijn:

"Kop op! Alles komt goed" dat zijn onze Beste Wensen voor 2021. De positiviteit aanwakkeren en de bewustwording rond NET en MEN vergroten, dat doe je met het versturen van onze originele wenskaart.
W
Nieuwsbericht van 12 dec, 2020
W
ONS WERK
W

Omschrijving Categorie

NET Cancer Day - button
U

Vind meer nieuws, zoek onder Categorie

U

Vind meer nieuws, zoek onder Post Tags

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker