NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Hoofdpagina
  2.  » Agenda > NET Kanker Dag 2020

NET Kanker Dag 2020

Anno 2020 in België coronaproof over NET spreken doen we van 3 tot 10 november, via beeldschermen en vensterramen, op publieke en private plaatsen. Daarvoor doen we beroep op  bereidwillige mensen en diensten die ons gratis schermtijd en aanplakplaatsen bezorgen.

Download het infopakket en weet meteen alle praktische zaken en afspraken om op 10 november 2020 jouw omgeving BEWUST van NET te maken.

Download tools om de affiche te printen en een zicht op de beeldenreeks en het herhalend filmpje voor schermen te vinden.

NET Cancer Day wereldwijd verwijst door naar de INCA campagne. Getuigenissen aan de hand van selfies en posters wijzen beleidmakers en instanties op de uitdaging om de weg naar het stellen van de juiste diagnose in te korten.

NET Cancer Day | NET Kanker Dag in België
Warmste Week logo

de Warmste Week!

Stel je infoscherm beschikbaar voor een bewustmakende boodschap over kanker”.

Ben jij de Warmste Week genegen? Registreer je als doener en help vzw NET & MEN Kanker de boodschap uitdragen.

Waarom jaarlijks NET kanker Dag?

Wereldwijd wordt op 10 november over NET gesproken. Het initiatief van de Belgische NET & MEN Kanker patiëntenvereniging kadert binnen de grootschalige NET Cancer Day campagne opgezet door INCA.

“Wat je niet kent, herken je niet.”

NET-patiënten weten als geen ander hoe belangrijk het is om kanker in een vroeg stadium te ontdekken en de tumor te verwijderen vooraleer er uitzaaiingen zijn. Vermits NET kanker zich (nog) niet snel laat ontdekken en het aantal nieuwe patiënten gestaag toeneemt, is bekendheid geven aan de ziekte van groot belang.

Enkel door van ons te laten horen, kunnen veranderingen in de goede richting plaatsvinden.

We moedigen dan ook iedereen aan engagement te tonen!

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker