NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Hoofdpagina
  2.  » Agenda > INFOdag NET en MEN

NET & MEN infodag — informatieve dag onder lotgenoten, naasten en medici

Elk jaar organiseert vzw NET & MEN Kanker een bijeenkomst waar deskundige informatie, lekker eten en gezellig samenzijn centraal staat: de NET & MEN infodag.

In de voormiddag verduidelijken NET en MEN specialisten items gerelateerd aan neuro-endocriene aandoeningen. De lezingen durven al eens diepgaand en wetenschappelijk te zijn, ze geven altijd een bijzondere inkijk op de ziekte en evoluties. Het medisch-wetenschappelijk luik wordt afgerond met een panelgesprek waarbij genodigden antwoord krijgen op ingediende vragen. Een gezellig samen zijn onder lotgenoten, met of zonder een activiteit, vult de namiddag.

NET & MEN Kanker INFODAG
Vind en ontmoet lotgenoten

Op een infodag lotgenoten ontmoeten kan inspireren en motiveren. Elkaar zien versterkt niet enkel de samenhorigheid, het  geeft ook een beeld van wat nog kan. Velen ervaren steun om te horen en zien wat bijvoorbeeld na een ingreep (nog) mogelijk is. Ervaringen uitwisselen kan erg waardevol zijn. Er worden tips gegeven, wat heeft geholpen, waar kreeg je hulp of ondersteuning? …

Informeer je, dat helpt bij het nemen van juiste beslissingen

Als patiënt kan je maar beter goed gedocumenteerd zijn. Op een infodag krijgen artsen de tijd om hun specialisme uit te diepen, wat tijdens een consultatie dikwijls niet mogelijk is. Op een infodag wordt zowel basisinformatie over NEN (verzamelnaam voor alle soorten neuro-endociene aandoeningen, acroniem voor Neuro-endocriene Neoplasie) als toekomstgerichte en specifieke informatie gedeeld. Meestal komen in de voormiddag 4 items aan bod, ook al sluit maar eentje bij jouw situatie aan, het blijft de moeite waard om meer te weten over de ziekten.

Ontmoet jouw behandelende specialist buiten zijn dokterskabinet

Het went snel om de behandelende arts niet in een witte schort te zien! Het voelt zelfs heel vertrouwelijk en schept een andere band. Maak op de infodag kennis met bevlogen medici…

Alle infodagen op een rij

Vind hier tools om je in te schrijven, de infodag aan te kondigen of op de dag terug te blikken.
Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 
Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 

© vzw NET & MEN Kanker