NL | FR  

Publicaties

Flyers

Met onze vernieuwde flyers willen we aan het brede publiek heel kort duidelijk maken wie we zijn, waar onze vereniging voor staat, wat onze betrachtingen zijn en hoe we die willen realiseren.

 • Nederlandstalige flyer
 • Franstalige flyer

  Leaflet

  Voor mensen die de diagnose gekregen hebben we een vlugschrift gemaakt met enkel noodzakelijke informatie voor in het geval ze op onze vereniging beroep willen doen. In onze samenwerkingsakkoorden met ziekenhuizen laten we opnemen dat artsen of oncologische verpleegsters deze leaflet aan de patiënt zullen overhandigen.

 • Leaflet
 • Informatiebrochure voor patiënten over neuro-endocriene tumoren (NET).

  Wellicht werd bij u, of een naaste de diagnose neuro-endocriene tumor (NET) gesteld. Het is heel normaal dat u of uw omgeving zeer weinig of zelfs niets weet over deze zeldzame ziekte.
  Deze brochure wil u meer inzicht geven in de aanpak van uw aandoening zodat u een goede dialoog met uw behandelend team kan aangaan. Basisinformatie over wat neuro-endocriene tumoren zijn, de verschillende soorten, en behandelingen komen allemaal aan bod.

  Om deze brochure te downloaden klik je op de volgende links:


  Gids voor de zorgverstrekker “Alles wat u moet weten over neuro-endocriene tumoren (NET)”

  In deze brochure over neuro-endocriene tumoren (NET) worden verschillende zaken besproken; dit op een verstaanbare manier.
  Volgende onderwerpen komen o.a. aan bod; basiskennis en classificatie van NET, de verschillende soorten NET, onderzoeksmethodes en behandelingen, enz. Bovendien heeft men ook aandacht voor de psychosociale aspecten van de ziekte.

  Licht uw zorgverstrekkers gerust in over deze gids. Zo leren ook zij uw aandoening beter kennen!

  Om deze gids te downloaden klik je op de volgende links:

   

  Poster over neuro-endocriene tumoren (NET): Plaatsen waar het vaak voorkomt.


  Om deze poster te downloaden klik je op de volgende links: