NL | FR  

Copyright

Alle informatie op deze website mag u vrij gebruiken voor privé doeleinden. U mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als u informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet u hiervoor de expliciete toestemming van de vzw NET & MEN kanker vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar info@net-men-kanker.be

Aansprakelijkheid

De vzw NET & MEN Kanker streeft ernaar u zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de vzw NET & MEN Kanker-website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie op de vzw NET & MEN Kanker-website toch fouten bevatten, dan kan de vzw NET & MEN Kanker hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

De vzw NET & MEN Kanker neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. De vzw NET & MEN Kanker controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar www.net-men-kanker.be
De vzw NET & MEN Kanker moedigt linken naar haar website aan. Als u een link naar de vzw NET & MEN Kanker-site wil leggen, gelieve te linken naar http://www.net-men-kanker.be

Als u een beschrijving van deze website aan uw link wil toevoegen, kan u het volgende gebruiken: 

www.net-men-kanker.be is de website van de vzw NET & MEN Kanker.
De Belgische vzw NET & MEN Kanker wil patiënten en verwanten ondersteunen die te maken krijgen met Neuro Endocriene Tumoren (NET) en Multipele Endocriene Neoplasie (MEN).
Ze doet dit door praktische en psychosociale steun te bieden, lotgenotencontact te bewerkstelligen, en meer visibiliteit te creëren rond NET & MEN.

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op www.net-men-kanker.be
De  vzw NET & MEN Kanker neemt ook links naar niet- vzw NET & MEN Kanker -websites op. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website:

U kan de vzw NET & MEN Kanker vragen een link naar uw website op te nemen. Stuur een e-mail met de naam van uw website, het adres, een beschrijving van de site en zijn bedoeling en een contactpersoon naarinfo@net-men-kanker.be. Elke aanvraag wordt onderzocht.

Privacy beleid

Persoonlijke gegevens die u aan de vzw NET & MEN Kanker doorgeeft, door u in te schrijven voor een activiteit, lidmaatschap aan te vragen, een abonnement op een nieuwsbrief te nemen of een gift te doen, etc., worden in het adressenbestand van de vzw NET & MEN Kanker opgenomen en bewaard. De vzw NET & MEN Kanker verwerkt deze gegevens om aan uw verzoek te voldoen en u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. De gegevens kunnen ook gebruikt worden om u te informeren over verwante diensten en producten van de vzw NET & MEN Kanker.

De vzw NET & MEN Kanker geeft deze persoonlijke gegevens niet door aan derden. U heeft op elk moment recht op inzage in deze gegevens om ze te laten verbeteren of te verwijderen.